söndag 11 januari 2009

Månen, rumpor och påsättningar

Tyckte att fullmånen var så fantastiskt vacker ikväll, så där tydlig och fascinerande. Försökte fotografera den men det ser inte ut som den gjorde med ögonen. Vet att det var svårt att fotografera norrskenet förra vintern så testade lite med kameran.

Kamerainställning: Kväll.

Kamerainställning: Fyrverkerier

Döm om min förvåning när jag gick in på min barndomskompis Maries blogg, hon hade också fotograferat månen i helgen! Fast mycket bättre :-)

Tidigare på dagen försökte jag fotografera fina porträtt men av sådär 50 bilder blev det inget att direkt använda...

Blank tapet med luftbubblor blev ingen kul bakgrund.

En dotter som hellre vill busa...

Just nu sover Devika på min rygg i Manduca-selen. Det var det enda som funkade ikväll, alla andra tricks var åt skogen. Andra kvällar somnar hon så lätt i sin egen spjälsäng, med nallen från Kattstrupen.

Jisses vad smala benen ser ut med tjock-blöj-rumpan! Men hon är liten och nätt även om hon börjar få en rejäl vällingsäck nu. Imorgon ska vi mäta och väga för fjärde gången. Hon har stadigt gått upp lite lite varje vecka.

Förra veckan var otroligt uppbokad, fast vi bestämt att ha varannan dag ensamma så att Devika inte får så många intryck att bearbeta. Ja, ja det verkar som det är mer vi föräldrar som blir trötta än Devika, hon är ju van att ha ett myller av barn och ljud omkring sig hela tiden. Hur som helst så ska vi bara ta det lugnt i veckan, BVC måndag och "Kallaxby-mamma-grupp" på torsdag. Eventuellt fotografera mer rumpbilder?

Och så till sist, men inte minst: GRATTIS Raggen och Kattstrupen till den stora påsättningen! Då vet vi att Assar inte är gay :-) Om vi inte hade fullt upp här så hade vi tingat en valp på direkten! Kan inte bli annat än toppenvalpar!

.....................
Mamma Pia vid tangentbordet
http://www.poden.se

1 kommentar:

  1. Det är så kul att läsa er blogg! Vilken underbar overall/dräkt/pyjamas (?) Devika har på sig! Var har du (ja, jag antar att det är du Pia som står för klädinköpen till Devika - har aldrig hört Patrik nämna ngt om det) hittat den? /Anna

    SvaraRadera