tisdag 7 oktober 2008

AKUT insamling till förstört kvinnohem i Indien

De senaste dagarna har jag på olika sätt börjat arbeta mot att samla in pengar till ett kvinnohem i Indien som fått allvarliga skador på sitt hus efter en översvämning. Redan utsatta kvinnor (våld, brott, fött barn utanför äktenskapet) har nu ännu mer problem. Odlingar på marken runt omkring kvinnohuset är förstörda. Kvinnorna var tidigare självförsörjande på grönsaker och frukt.

STOR UPPMANING! Sätt in en slant på postgiro 29 26 28-5 (märk betalningen "Flood-08"). Varenda krona går oavkortat till att hjälpa kvinnorna på kvinnohemmet, vi arbetar helt ideellt så inga pengar går till administration eller mellanhänder.

Du läser mer om organsiationen på www.basundhara.se Är namnet bekant så är det namnet på välfärdsorganisationen som även består av det barnhem vi adopterar från.

Om vi får möjlighet så kommer vi besöka området när vi åker och hämtar vår lilla tjej, självklart ger jag då en rapport på föreningens hemsida.

Känner du dig drabbad av bankkrisen och därför inte sugen på insamling? Hoppa då över restauranglunchen imorgon, ta med matlåda och sätt in 50 spänn på 29 26 28-5. Då får kvinnorna en lite större chans att odla sin egen mat lite snabbare. Känner du att du kan avvara ännu mer - varsågod, behovet på Basundhara har inga begränsningar!

/Pia