fredag 23 januari 2009

Me shopoholic?

Idag fick man handla ALLT I BUTIKEN för HALVA priset på Baby-proffsen. Jodå, jag och Dev var där och hängde på låset. Såg att kön var enorm vid kassan så funderade först på att ge upp med tanke på Dev men hon var en riktig solstråle! Hon babblade, pekade på andra bebisar, kröp runt och undersökte saker, trots att hon missade mellanmål och det började bli dags för hennes dag-tupplur. Efter drygt två timmar i affären kom vi äntligen ut...
Jag som bara tänkt handla några extra vällingflaskor. Men det blev LITE mer. Bland annat en sulky till sommaren som var väldigt bra i köandet!


Dev är verkligen på gång att gå nu. Hon skrattar när hon står en stund själv och verkar ha balanssinnet i tungen när hon går mellan Patrik och mig. Sex steg är max än så länge.



Veckans bild måste väl ändå vara...


TREVLIG HELG FRÅN OSS ALLA!
..............................
Mamma Pia vid tangentbordet
http://www.poden.se
..............................
Om du KLICKAR på foton i bloggen, använd bakåtpilen för att komma tillbaka till bloggen. Genom att klicka på foton får du se dem i större format.

1 kommentar:

  1. Vilka fynd! Det är verkligen roligt att handla barnprylar! Speciellt när det är billigt och man tjänar ju pengar....Er dotter är söt som socker, förstår att hon charmar alla!

    SvaraRadera