torsdag 16 april 2009

Urax rapporter & firande

Vi får kontinuerliga rapporter om Urax och när vi läser om hur han beter sig så VET vi att han mår toppen hos nya matte Lena i Östersund!


Här försöker han väcka lill-husse. Hoppa rakt i magen gissar vi oss till att han har gjort innan bilden...



På spaning från nya mattes säng.



Tydligen äter han som en häst och det är för mig ett säkert kort att han mår finfint. Han kan matvägra i flera dagar om han känner för det. Vi är så glada över nya matten! Visst känns det tomt och konstigt men det här är det bästa för alla parter. Vi kan fokusera på annat än att hela tiden avgränsa honom från umgänge och tänka på om Devika är för nära grinden där han är bakom. Urax får vara tillsammans med människor vilket han älskar. Tack Lena för att du tar så fin hand om honom!

Idag har Patrik fyllt 62, förlåt, 42. Det är också exakt ett år sedan vi fick veta att Devika skulle bli vår så självklart blev det paket även för henne.




Mammas "present" var att (trots viktväktardiet...) smaka pizza och prinsessbakelse som var Patriks önskerätter - riktigt mumsigt!

..............................
Mamma Pia vid tangentbordet
http://www.poden.se
...............................

2 kommentarer:

  1. Men oj. Såg det här inlägget först idag. Men vad är det nya matten gjort med Urax? Är han renrakad?? Men underbart skönt att han verkar trivas! / Lotta

    SvaraRadera
  2. Haha, det var faktiskt gammelmatte som tog fram rakapparaten innan han skulle fara :-)
    /Pia gammelmatte

    SvaraRadera