onsdag 1 april 2009

Urax söker nytt hem (igen)

[inget aprilskämt]
Urax kom faktiskt tillbaka redan efter två dagar men vi har inte orkat skriva om det. Det var jobbigt att se honom gå och jobbigt att sedan få tillbaka honom. Paret som tog honom på prov blev väldigt fästa vid honom men tyvärr utvecklades en allergi och då går det ju inte. Schnauzer brukar ju annars vara relativt allergivänligt men inte denna gång.

Vi fick ju fler samtal på annonsen men vi har bestämt att fakta ska vara rätt och det ska även finnas en bra magkänsla vid samtalet. Vi vill att han ska få det bäst helt enkelt.

Nu är alltså annons ute på Schnauzerringen igen. Så sorgligt.

Urax 2005
Och ja, det finns nog många saker vi skulle kunna göra för att behålla honom. Munkorg, olika sorters träning och så vidare men nej, vi chansar inte och tänker inte låta någon med småbarn göra det heller. Dessutom skulle Urax kunna må supertoppen utan munkorg hos rätta nya ägare. Med facit i hand skulle vi ha gjort en massa saker annorlunda men nu har vi inte gjort det.
..............................
Matte Pia vid tangentbordet
http://www.poden.se
..............................

1 kommentar:

  1. Åh vad jag känner med er och Urax! Jag fick mitt livs (hund)kärlek som omplacering på liknande vis till vår familj! Sassy var ett och ett halvt år när hon kom till oss och hon var en riktig schnauzer med allt vad det inneburit på gott och ont.Nu är hon snart tolv och hon har varit värd att ha varje sekund. Men ack så krävande... Ville bara säga att det trots allt kan bli jättebra!

    SvaraRadera